Artikkeli: Pirkanmaa, Vasemmisto

14.3.2019 klo 16:02

Kansanedustajaehdokkaat saivat numerot

Tänään julkistettiin ehdokasnumerot. Artikkeli antaa lisää avaintietoja Pirkanmaan vasemmistoehdokkaista ja sisältää myös linkit ehdokasesittelyihin ja vaalivideoihin.

Pirkanmaan vaalipiirilautakunta on vahvistanut ehdokkaat tasan kuukauden kuluttua järjestettäviin eduskuntavaaleihin.

Pirkanmaan vasemmistolla on täydet 19 ehdokasta, joiden ehdokasnumerot asettuvat välille 177‒195. Vasemmiston ehdokkaista yhdeksän on tamperelaisia ja kaksi nokialaisia. Akaasta, Hämeenkyröstä, Kangasalta, Lempäälästä, Sastamalasta, Valkeakoskelta, Virroilta ja Ylöjärveltä on yksi ehdokas kustakin.

Seuraavassa luettelo kaikista Pirkanmaan vasemmistoliiton ehdokkaista ehdokasnumeroineen. Vasen Kaista on julkaissut esittelyn lähes kaikista ehdokkaista, ne löytyvät kunkin ehdokkaan nimeen liitetyistä linkeistä.

Kaikki ehdokkaat ovat ammatillisesti järjestäytyneitä

Julkisten ja hyvinvointialojen liittoon (JHL) kuuluvat Rauno Kesseli, Kai Muukkonen, Ilkka Porttikivi, Liban Sheikh, Noora Tapio ja Raija Westergård.

Teollisuusliittoon kuuluvat Virva-Mari Rask ja Antti Salonen. Opetusalan Ammattijärjestöön (OAJ) kuuluvat Anneli Lehtonen ja Heli Piirainen. Palvelualojen ammattiliiton (PAM) jäseniä ovat Anna Kontula ja Anne Nyman.

Iikka Nikkinen kuuluu Erityisalojen Toimihenkilöliittoon (ERTO), Katja Kotalampi Insinööriliittoon, Jouni Sirén Käännösalan asiantuntijat -ammattijärjestöön (KAJ) ja Aapo Niemi Suomen Elintarviketyöläisten Liittoon (SEL).

Mikko on Asiantuntijat ja Ylemmät Toimihenkilöt Specian jäsen, Satu Kosola kuuluu Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestöön (Talentia) ja Leena Saarela Tehyyn (entinen Terveydenhuoltoalan ammattijärjestö).

Katso kaikkien ehdokkaiden vaalivideot

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *